Sunday, August 2, 2009

SANASTA MIESTÄ, SARVESTA HÄRKÄÄ


Viikon alussa oli taas aika palata vanhan tutun ruokavalion pariin ja unohtaa muutamaksi päiväksi amerikan herkut.

Vaikka blogia lukiessa saattaa vaikuttaa siltä ettei suomalaisryhmä ole vegasissa harjoitusmatkalaa vaan jonkinlaisella hupireissulla. Tämä on kuitenkin pelkkää illuusiota. Sen lisäksi, että harjoittelemme kahdesti päivässä. Kertaamme ja ja mietimme opeteltavia asiota jatkuvasti. tästä todisteena seuraava kuva!
niinkuin joku viisaampi on taannoin tokaissut: it´s not gay if you don´t make eye contact

Keskiviikkona kommodorilla oli jo niin kova koti-ikävä että hän vaati koko porukan kapuamaan kaupungin korkeimpaan majakkaan tähystämään näkyisikö grankullan pursiseuran päämaja jos oikein korkealta katsoo. Eipä näkynyt vaikka bigshot ampuikin seurueen 1100 jalan korkeuteen. Iltajumpan jälkeen Jamba vaati päästä uudestaan tivolilaitteiden pariin, olihan häneltä jäänyt vielä se kauan kaivattu vesiliukumäki kokematta. J-P:n lähtiessä kuskin ominaisuudessa kuljettamaan teini-ikäistä stratösfääreihin jäi kommondori majataloomme potemaan koti-ikävää ilmapatjalla nyyhkien.


Torstai päivää vietettiin tuttujen rutiinien mukaan kunnes iltareenit oli kärsitty. Jumpan jälkeen J-P oli jo rutiinin omaisesti kääntänyt kilpurimme kotia kohti, kunnes havahtui kammottavaan mekkalaan. Seurueen muut jäsenet alkoivat huutaa kuin pikkutytöt aiemmin mainitussa bigshotissa, sillä illan ohjelmaan piti kuulua kalsarikaupoille meno. Huomenna oli edessä taas suuri päivä, Abudhabi ADCC punnitukset olivat edessä, eikä punnituksiin sovi mennä vauhtiraidat kalsareissa vaikka kovaa tullaan kisoissa menemään. Niinpä oli aika suunnata ostosparatiiseihin. Illalla tähtidollarien kahvilassa GT:tä juodessamme huomasimme ihmeen tapahtuneen. Yleensä niin varautuneet ja hillityt suomalaiset olivat sankoin joukoin rynnänneet kommentoimaan blogiamme ja oli aika mitata onko nuorukaisesta kasvamassa sanojensa mittaista miestä.

Vainikaisen nyrkkeilytausta on saanut suurta huomiota salilla, jonka takia ryhmämme harjoituksista poistuminen viivästyy miltein poikkeuksetta, Cobra Kain harrastajien jonottaessa JP:n luokse vaatimaan neuvoja heidän pystytaitojensa parantamiseksi. Tämän seurauksena JP:n perjantai päivä alkoi privaatti tuntia pitäen salin King nimiselle taistelijalle. Sunen lähtiessä salille kertaamaan opittuja asioita Jamba päätti jäädä kodinhengettäreksi ja lupasi loihtia ruuan valmiiksi kun todelliset taistelijat saapuisivat jumpalta. Varmuuden vuoksi porukan vanhemmat ottivat talon kaikki parturoimisvälineet mukaansa ettei Jamba vaan välttäisi permanenttia leikkaamalla hiuksensa pois. Yllätys oli kuitenkin suuri kun saavuimme jumpalta, herkullinen ruuantuoksu tulvi nenäämme ulko-oven avatessamme. Keittiössä Jamba jo odottelikin harjoituksista saapuvaa ryhmää ruoka lämpimänä, liesituulettimen ilmavirran hulmuttaessa hänen maaantien ruskeaa hiuspehkoaan. Heti kun vanhemmat seurueen jäsenet olivat saaneet nieltyä viimeiset suupalat aterialta Jamba vaati päästä kampaajalle, olihan hän itse syönyt jo hyvän aikaa ennen vanhuksia ja odotti vain lähtöä. Ensimmäinen kampaamo käännytti porukkamme ulko-ovelta vedoten vesikatkokseen mikä poissulkisi permanentin tekemisen. Emme tienneetkään että se olisi näin huonoa mainosta liikkeelle jos sieltä kävelee kikkarapäinen nuorukainen ulos. Sams beauty salonkin Mendy lupautui loihtimaan hiuksista halutut, hän tosin korotti panoksia tarjoamalla pään sivuille sanojensa mukaan munakarvamaista kiehkuraa. Pienen harkinnan jälkeen Jamba hyväksyi korotuksen ja päätti katsoa jääkö puheet pelkäksi bluffiksi. Vaalennus jäi vielä odottamaan seuraavaa kertaa, koska molempien stailausten tekeminen olisi ollut liian rasittavaa hiuksille ja vaarana olisi ollut että koko pehko putoaa päästä. Seuraavat 2 tuntia oli havaittavissa erittäin odottava ilmapiiri, useat kampaamoliikkeen asiakkaista jäivät seuraamaan operaation valmistumista huvittuneina ja ne kenellä oli menoa pyysivät kampaajalta kuvia lopputuloksesta.

Saammeko esitellä Jamba goes Koscheck



Illaksi Jamba oli lupautunut sparraamaan WECiin valmistautuvaa Shane Rolleria. Kolmen hikisen 5 minuuttisen jälkeen oli aika ottaa nopea suihku ja suunnata Ballys kasinolle punnituksiin. ADCC painoluokat ovat hieman eri kuin jo läpikäydyn Grapplers Questin niinpä Jamba joutui hieman normaalia painoluokkaa ylemmäs, mikä varmasti sopi hänelle enemmän kuin hyvin. Kalsarikaupat eivät nimittäin onnistuneet, liekö siksi Jamba päätti punnita itsensä shortsit jalassa eikä painoa tarvinnut pudottaa niiden takia. Rahapulassa kieriskelevä Kulonen ilmoittautui myös avoimeen sarjaan jossa menestyminen palkittaisiin dollarinipuilla, mikä tarkoittaisi ettei hänen tarvitsisi yöpyä loppureissuamme maantielavamme kabiinissa. Sune pääsi myös superläskien sarjasta luokkaa alemmas, ainoastaan huominen näyttää onko tämä lupaus paremmasta.

5 comments:

  1. Erittäin tyylikästä kiehkuraa! Vielä kun vaaleaksi tulee niin käy oikein hyvin Joshin tilalle UFC:n karkeloihin. :D

    ReplyDelete
  2. KUKA EI HALUA JANNE JEREMIAKSELLE PERMISTÄ!!!? TUNNUSTA, KUIVIS!!
    Sitäpaitsi..liian myöhäistä!
    t. Ylläpito

    ReplyDelete
  3. Luulen, et tätä myötä saadaan toi permis muotii myös härmään. On meinaa sen verran nättii pyörrettä! Onnee skabaan!

    -Tapsa

    ReplyDelete
  4. lasinyrkille matsia kanssa!!

    nl

    ReplyDelete