Saturday, August 29, 2009

Unohdetut

Maanantaina ennen iltaharjoitusten alkua päätimme vierailla Pappa Couturen salilla tai paremminkin hänen t-paita puodissaan. Couture ja hänen suojattinsa olivat ilmeisesti saaneet vihiä suomalaiskaksikon saapumisesta salille, sillä paikalla ei näkynyt ketään. Pettyneinä suuntasimme tähtikahvilaan viettämään laatuaikaa katsomalla 20minuutin hurjaakin hurjemman katkelman pihlajakadun tapahtumista.

Keskiviikon aamuharjoituitukset menivät aivan niinkuin aina ennen. Harjoitusista poistuessamme kohti päämajaamme koimme melkoisen yllätyksen. Pysähtyessämme lain määräämällä tavalla punaisiin valoihin Janne Firechest sukelsi kilpuriimme morjenstamaan ikävöimäänsä kaksikkoa, olemmehan olleet reissussa jo lähes 9 viikkoa. Ihmettelimme kuinka tämä Supon agentti oli onnistunut paikallistamaan väriä vaihtaneen kaksikon suuresta maasta. Päätimme siirtyä risteyksen keskeltä läheiselle parkkipaikalle vaihtamaan kuulumiset. Kommunikoinnin alkaessa kenttäsika laski ylisuuret kultasangoin varustetut Raybanin pilottilasit silmiltään jolloin havahduimme totuuteen. Edessämme ei seisokkaan Firechest, vaan hänen amerikkalainen virkaveljensä, Ruumiinrakenteeltaan nämä kollagat ovat kuitenkin samankaltaisia ylipainoisia viljaporsaita. Onneksemme Sheriffi otti kolarin kontolleen, joten Suomalaiskaksikon tarina ei loppunut sähkötuoliin tai Guantanamoon virkamiehen murhan yrityksestä.

Iltaharjoituksissa oli aika piristää tunnelmaa ja soittaa suomalaista musiikkia harjoitusten ajan. Keskiviikon iltaharjoitukset suoritetaan eri positioista lähtien, ilman tekniikka harjoitteita, joten musiikki pauhaa taukoamatta koko tunnin ajan. Ilmeisesti amerikkalaiset ystävämme olivat niin haltioissaan musiikista että taputtivat useasti käsillään suomalaisten retuuttaessa heitä ympäri salin lattiaa.

Torstaina pääsimme ristikuulustelemaan suomalaista tuttavaamme Krideä paikallisista tavoista, jotka ovat aiheuttaneet kaksikossamme ihmetystä. 8 vuoden kokemuksella paikallisten eriskummallisista tavoista Kride vastaili tyynenrauhallisena mitä eriskummallisimpiin kyselyihin. Saimme varmistuksen epäilyihimme että paikalliset nuoret uroot eivät osaa siivota jälkiään tai tiedä kodinhoidosta ylipäätään mitään. Korviimme kantautui myös mitä uskomattomampia tarinoita kaupungissa majailevien ja vierailevien ihmisten seksuaalisesta käyttäytymisestä, valitettavasti tätä tietoa emme voi kaupungin ulkopuolelle jakaa. Asia joka Vegasiin matkaavan on syytä tietää, menee kuuleman mukaan Lontoon murteella jotakuinkin näin "vot häpens in vekas steis in vekas"

Perjantaina oli aika yrittää haalia viimeiset matkamuistot eli varmistella ihosyövän tarttuminen, koska sikainfluennsasta ei ole ollut tietoakaan. Niinpä vietimme aikaa aamupäivästä pitkälle iltaan auringonsäteistä nauttien paikallisen uimahallin pihalla. Tässä osassa maapalloa auringon säteet tuottaavat valon lisäksi myös lämöä, Nevadassa lämpö kohoaa juurikin noiden säteiden johdista jopa 45 celsius asteeseen, mikä on noi 40 astetta enenmmän kuin Suomen tämänhetkinen lämpötila. Jo tutuksi tulleet suomalaiset iskelmä ja pop kappaleet pauhasivat Ipodista kuten aina aurinkoa palvoessamme. Tarkastellessamme ihoamme huomasimme auringon tehneen tehtävänsä ja niinpä päätimme hyvästellä valovoimaisen ystävämme sekä suorittaa jäähyväis ajelut tässä pikkukaupungissa. Naurettavan tästä paikasta tekee se, että emme löytäneet ainuttakaan paikkaa missä olisimme voineet katsoa HDNetin lähetyksen M-1 tapahtumasta. Jouduimme tyytymään internettiin ja hitaista yhteyksistä johtuen tekstimuotoiseen seurantaan.

Koko reissumme oli loppuhuipennusta vaille valmis ja olimme lähdössä kotiin positiivisin mielin, takataskussa tukku uusia tekniikoita sekä huisisti kokemuksia. Reissumme päättyi kuin päättyikin pettymykseen, mikä pilasi fiiliksen koko mennestä ajasta. Meidät oli petetty! Ei ole ensimmäinen kerta, kun parivaljakko unohdetaan suureen maahan aivan kahdestaan, mutta tämä kerta kirpaisi kovempaa kuin yksikään aiemmin kokemistamme asioista. Lupauksista huolimatta emme saaneet Salattujen elämien uusinta jaksoa katsottavaksemme ja joudumme matkaamaan useita päiviä syvästi epätietoisina päivän polttavista puheenaiheista kotimaassa. Tuntuu kuin kotimatkamme määränpää olisi täysin vieraassa maassa, jonka kieltä emme osaa puhua. Syyllisiä tähän rikokseen on kaksi. Heidän nimet paljastamalla saisimme koko Suomen valtakunnan kääntymään heitä vastaan, mutta tämän kerran päästämme rikolliset kuin koirat veräjästä, mutta tuntekoot he suuren piston ja syyllisyyden tunteen sydämissään.

Lopuksi tiedote faneille: Voitte vaihtaa ne pehmolelut ja kukkapuskat lämpöhuopiin ja pilkkihaareihin, ettei meidän kovakuntoset ihmisvartalot vaivu shokin kaltaiseen tilaan läpötilan muutoksen seurauksena! Ja, jos Antti_lk kauniisti pyytää niin voidaan paljastaa muitakin juttuja joista kaivaa vidomateriaalia viestiketjujen jatkeeksi.

No comments:

Post a Comment