Saturday, July 18, 2009

Stratosphere




Viikon alussa Jamba oli järjestänyt muulle seurueelle jättiyllätyksen ja kutsunut heidät uuden mehubaarinsa avajaisiin. Mehut ovat kyllä hyviä ja terveellisiä, mutta silti tämä uravalinta tuli yllätyksenä muille. Viimeksi kommodori oli yhtä järkyttynyt kun kajuutasta oli gintonicit loppu ja rapumerrat tyhjiä, kun hän luuli että soukan huollon tavoitelluin poikamies oli vaihtanut kahvakuulat mehupuristimiin.Myös J-P:n ollessa shokissa seuraaviin harjoituksiin tultaessa hänenkin luullessa Jamban jättäytyneen pois lattiarätin tehtävistä. Molempien epäilyt kuitenkin haihtuivat käärmeluolan kaupparatsun pyörittäessä tynnyreittäin lisäravinteita Jamballe, tämä määrä ei voinut kulua pelkästään mehuihin vaan sitä tarvittaisiin treenien tueksi. Ilmeisesti mehubaari ei ollut jamban intohimo vaikka tämän perustamisen jälkeen rahaa olikin kuin ruohonleikkaajalla.

Itse reenit ovat sujuneet guardin ohitusta reenatessa ja muutamia sweeppeja hioessa. Painien ohessa saimme kutsun kovettamaan rystysiämme otteluun valmistautuvan Jujutsu Rebellin otsaa vasten. Sparreista selvittiin ilman suurempia kolhuja toisin kuin uima-altaalla sukeltelemisesta, jossa Jamba päätti testata naamallaan altaan seinän kestävyyttä. Tämän seurauksena Jamban nenä on entistä suurempi ja komeampi.

Viikon aikana kerkesimme myös kiertoajelulle vapauden patsaan ympäri.

Onneksemme Jambakin on saanut hieman väriä, emmekä joudu jatkuvasti vakuuttelemaan että seurassamme ei ole Ku klux klanin jäsen lakanaan verhoutuneena vaan Jamba jonka normaali ihon väri on hieman lakanaa valkeampi. Tämä on ilmeisesti J-P:n ansiota joka on jaksanut raahata miehiä poolille.

Jamba ja Sune alkoivat keskellä viikkoa epäillä onko J-P sukua ameriikan alkuperäisväestölle ja miettivät koska hän majoittuu muiden punanahkojen kanssa tiipiiseen.

Ilmeisesti Joona Puhakka oli käynyt ennustajalla ja kuullut ryhmämme kesäleiristä yrittäessään siirtyä politiikkaan. Sen verran hyvin alkaa metrin ponnahduslauta kulkea ettei Joonalle ole paikkaa seuraavassa olympiajoukkueessa.

Ryhmästämme löytyi hiustaiteilija joka loihti kommodorille uuden syyslookin. Tämän jälkeen suuntasimme ansaitulle lepohetkelle ennen iltareenejä. Asuinkumppanimme Chris yllätti koko porukan ei nyt aivan housut kintuissa, mutta kesken makeimpien unien ja käskytti ryhmämme jumpalle. Team takedownin kilparyhmä oli jäänyt ilman treenikavereita ja taas tarvittiin härmäläisiä. Harjoitukset alkoivat Sunen pyöritellessä Jake Rosholttia ympäri häkkiä, kimuran loksahtaessa kohdalle Sune oli tienannut t-paidan. Jamban ottaessa paidan pois häntä oltiin jo passittamassa testeihin, Laimonin ollessa varma Jamban hengailusta A-Rodin kanssa ja käyttävän steroideja. Myös J-P:n puutarhaletkut olivat ilmeisesti pullollaan Jamba juicea sillä sen verta kevyesti nousi Amir Shadollahin UFC101 kohtaava Johny Hendricks lattiatasosta kohti kattovalaistusta.



Huomis aamuna viikon viimeiset harjoitukset, jonka jälkeen vietämme virkistävän viikonlopun majoneesin ja muiden herkkujen parissa. Sunnuntaina tarkoituksena on suunnata perheautomme nähtävyyksien pariin grand canyonille.

Yt,

Sune Gustav-Johennes, Janne Jeremias & Juha-Pekka

4 comments:

  1. Jee!
    Kiva että treenit maistuu :)
    Ottakaa paljon kuvia.
    Oletteko yhtään shoppaileet varusteita?

    T,
    Walter

    ReplyDelete
  2. Moro!
    Käykää moikkaamassa Luciota 1pv Elokuuta,kun ottelee Anaheimissa.Jos pystyis järkkää vaikka liput iltamiin.

    ReplyDelete
  3. Hyvä jätkät, hyvää shittii.
    Näyttäkää niille miten me härmäläiset painitaan.

    Kommodorin oli jo aikakin lyhentää tuota tukkaa jotta kipparin lakki mahtuu jatkossakin tuohon päähän!

    Pitäkää lipp korkeella!

    Totte

    ReplyDelete
  4. Moro!

    Terveisiä Seoulista. Odottelen lentoa Mongoliaan... meillä on aikaeroa yhteensä 16 tuntia :)
    Olisi lyhyempi matka lentää Tyynen valtameren yli sinne kuin kotiin :)

    Säitä,
    -w-

    ReplyDelete