Friday, July 10, 2009




KOLUMNISTI KULMALA & MUU TOIMITUSTIIMI
RAPORTOI LAS VEGASISTA




Maanantai 6.7. uusi viikko uudet kujeet, itseluottamus kohosi kattoon perussuomalaisen ruokavalion ansiosta, vaikkakaan maksalaatikkoa ei ollut tarjolla. Salille astellessamme oli J-P:n aika taas kaivaa nimikirjoitusvälineet esille, koska edessämme seisoi taas tutun näköinen mies suoraan sarjakuvista, itse supermies. J-P:n pettymykseksi nimikirjoitus saalis on vieläkin nollissa, edessämme seisoi salin isoin ja masentunein mies Bob. Jälleen kynä ja paperi käyttämättöminä turhaksi painoksi laukun pohjalle, mutta kyllä niillekiin vielä käyttöä löytyy. Tiukkojen aamutreenien jälkeen suuntasimme etsimään auringon ottoon soveltuva maauimala. Tämä osoittautui lähes mahdottomaksi tehtäväksi, koska tämmöisestä käpykylästä ei auringon palvoja tai uimareita löydy. Vaikka liukumäkeä ei löytynyt ryhmämme teini-ikäiselle veijarille löytyi ponnahduslauta maauimalasta. Lieneekö syynä uimalan vähäiseen kävijä määrään auringon oton maestron J-P:n liian siivetön pukeutuminen täkäläiseen itsensä peittämis kulttuuriin, vaikka hän ei ollut edes verhoutunut aitoihin speedoihin vaan liian pieniin uimaboksereihin.

Tiistain suuri uutinen oli espoon kehähaiden osallistuminen maan kuuluihin grapplers quest mittelöihin halailemana amerikan ihmeitä. Vaatimattomina pojat yrittivät jo ilmoittautua aloittelijoiden sarjaan, onneksi ennakko ilmoittautuminen oli jo mennyt ja torstai illan rientoihin kuuluu jonossa seisominen ja kalsareissa pullistelu puntarin päällä. Ryhmämme vähemmistö edustaja on ilmeisesti tottunut liian porvarilliseen elämäntyyliin ja ryhtyi rakentamaan huoneeseemme viihdekeskusta. Tämä pitää sisällään turhana talon nurkassa seisseen sharp merkkisen noin 20" putkitelevision, joka on ilmeisesti ensimmäisiä sarjatuotantona valmistettuja väritelivisiota. TV:n päällä seisoo isolla rahalla ostettu viimeisintä tekniikkaa edustava 30 taalan DVD-soitin. Koko perheen viihdekeskus on sijoitettu tyylikkäästi keskelle huoneemme lattiaa.

Viikon monipuoliseen ruokavalioon on kuulunut jauhelihaa, sipulia ja kananmunaa eri mittasuhteissa sekoitettuna keskenään. Tähän mennessä viikon ainoa tahra on keskiviikko päivän kanan rintafileen syöminen. Emme ole kuitenkaan jääneet murehtimaan ruokavalion epäonnistumista vaan onnistuimme pitämään kiinni muista päivittäisistä askareistamme aamutreeni-ruokailu-auringon palvonta-lepo-iltareeni-ruokailu-iltatoimet.

Torstai päivän ohjelma oli painon pudotusta grapplers questiin osallistuvien osalta. Sune mietti vielä hieman pinnistääkö viimeiset paunat pois ja pudottaa alle 210, vai kulkeeko tie puntarille rasvakaarten alta. Jamba makasi päivän sängyssä ja kuihtui lähes olemattomiin näyttäen entistä pienemmältä maassa jossa kaikki on suurempaa kuin muualla. Osallistumismaksun ollessa vaatimattomat 100 dollaria odottelemme kilpailujen jälkeistä makeaa elämää ja massiivisia rahapalkintoja. Sunen mukaan gameplaniin kuuluu kahden jalan kaato ja voimapaini, mutta muu ryhmä on täysin vakuuttunut että ruotsalainen veri vetää suoraan backmounttiin joka kumma kyllä on suosittu tekniikka täällä päin. Gameplanien mietinnän jälkeen oli muotikierroksen aika kilpailijoiden etsiessä varusteistaan tyylikkäimpia kalukukkaroita punnituskuvia varten.

Puunnitus takana ja fiilis on korkeamalla kuin stratospheren torni. Puntarin viisari heilahti lukemiin 139 espoon "Casper the friendly Ghostin" ponnahtaessa punnittavaksi. Kun köykäsemmät saatiin punnittu oli aika siirtyä neuvollasta teollisuushalliin oikeiden vaakojen ääreen. Gramma vaaat nurkkaan ja nokkatrukeilla kunnon puntarit esille!!
Kommodori astelli puntarille yhtä itsevarmana kuin omaan huvipurteensa konsanaan. Viisari pingahti 211,5 ja virkailija tarjosi puolen paunan tiputuksella raskasta sarjaa mutta itseluottamusta uhkuava vanha merenkävijä suuntasi purtensä kohti superraskasta sarjaa suurempien saaliiden toivossa.

Pitkään kaivattu kuva Sylvesteristä....

1 comment:

  1. Moi!
    Hyvä että teistä kuuluu elonmerkkejä!
    Näköjään olette testannut tuon kameran vesitiiveyttä :)

    Stallone:han se siinä :D

    Pistäkäähän pari kuvaa autosta. Mitä makso per päivä?

    Hei, onko se UFC 100 nytt lauantaina!... Löysin paikallisesta menokoneesta tapahtuman:
    http://www.visitlasvegas.com/vegas/play/sports/schedule/
    Samalta sivult löytyy läjäpäin muuta aktiviteettiä...

    Täällä voi ilmaiseksi kävellä kaktus gardenissa ja samalla nähdä miten suklaata tehdään (ilmaiseksi):
    http://www.ethelschocolate.com/

    Googlatkaa "what to do in las vegas cheap" niin löytyy läjäpäin tehtävää...

    Mitäs jos tekisitte jotain kokeellista, olisitte katu pummina yhden yön... olis varmaan aika jännä nukkua yön ulkona?

    Pari linkkiä:
    http://www.atomictestingmuseum.org/

    t,
    Walter

    ReplyDelete